VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det var väl en envis en..

Fortfarande sjukling. Eller ja man är ju alltid lite ynklig innan dagen kommer igång men näsan är täppt, halsen lite hostig och huvudet segt. Börjar bli lite trött på det här. Killen tyckte jag skulle ta nässpray men jag gillar det inte. Får alltid ner i halsen och så smakar det peckel.. Kanske blir illa tvungen men ska försöka härda ut så länge det går. Försökte snyta ut så mycket som möjligt nu på morgonen men fick bara ont i huvudet.. Trött på att gå i sjukdimman..

Funderar på att åka en snabbis till Ikea när de öppnar för jag är i lite behov av en större stekpanna när jag ska laga matlådor till killen. Snart ska vi ju flytta men den blir ju inte dålig av att ligga nerpackad. Hmm får se om killen är sugen på att följa med. Lär ju hitta lite annat men ska absolut inte storshoppa. Det får bli med mamma sen när vi flyttat. Lite roligare att gå med nån som tycker det är roligt :)

Nej nu blir det frukost och sen en morgonpromenad med prinsen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna