VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stickat till lillan

Min mor är nu klar med ett av stick-projekten till lilltjejen. Blev så himla fint!!

20110929-202441.jpgDetaljerna är så fina och jag önskar att jag själv skulle kunna sticka nåt sånt vackert.

.Är helt slut i kroppen! Sammandragningar och ont i rygg och mage som förmodligen beror på urinvägsinfektion. Om jag ansträngt mig lite för mycket och lägger mig ner får jag ont i nacken/bakhuvudet och det trycker över bröstet. Min mor är på mig så måste vara försiktig och vila mycket. Rastlös!!! Tur att jag kan sticka lite på halsduken iaf :)

Ny dag imorn och mår jag fortfarande dåligt ska jag prata med BM. För det är tungt att gå runt att vara andfådd och ha ont.

Godnatt på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna