VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte bara jag som är trött idag

20110831-171109.jpg

Ibland är det skönt med en trött hund. Han har gått och lagt sig i vårt sovrum (ursäkta röran) och sover som en liten gris :) Vi tar en promenad när han vaknar sen för han verkar ju inte ha bråttom ut nu iaf..

Själv ligger jag på soffan och vilar. Fotvården var sååå skön!! Hon vaxade benen först och sen fick jag njuta av pedikyr och massage och gick därifrån med lätta fötter. Underbart!! Det bästa med hennes salong är att det luktar thailand! Och varje gång jag kommer dit påpekar jag det :) men det är bara för det gör mig avslappnad. Thailand för mig är semester och avslappning och att känna dem lukterna ger mig ett lugn.

Glöm inte bort att unna er lite egentid ibland! Det är bra för kropp och själ. Och man blir på lite bättre humör vilket ens partner uppskattar :) haha
Kram på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna