VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Foglossning

Tog en promenad till centrum för att lämna in ett paket på posten. När jag började närma mig centrum efter att ha gått i 15 min börjar jag få riktigt ont på vänster höft. Tänkte att det går väl över men det blev bara värre.. Med myrsteg och vilja (ville gråta men bara att bita ihop) tog jag mig in och lämnade in paketet och sen började kampen att ta sig hem. Fyfan säger jag bara. Det enda jag tänkte på var Alvedon och värmedyna!! Stackars Benji som inte fick springa efter bollen. Hade med mig den och tänkte gå förbi ängen men får bli imorn istället.

Hade som tur var lite rester i kylen så fick ihop en snabb middag av pasta, kassler och pesto.

20110831-192942.jpg

Nu ligger jag i sängen, mätt, laddad med Alvedon, värmedyna och tittar på tv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna