VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Long time no seen..

Glömmer ibland bort att jag har en blogg.. Lite nytt allt det här att uppdatera och så..

Har berättat för lite fler sen sist. Bland annat två av mina bästa vänner. Ena började gråta för hon kommer att plugga i USA hela hösten så hon kommer missa födelsen men jag sa det är första månaden är det inte så mycket att titta på iaf :) Och så har killen berättat för sina polare och även där började en av dem att böla.. Men det är manligt tycker jag. Att kunna ha så nära till känslorna är bara positvt. Sen gick dem och kramade på mig resten av kvällen.. Mysgrabbar!!

Har även nu berättat för mamma, pappa och brorsorna. Bjöd över dem på middag och så fick mamma en bok inslagen. När hon tog bort omslagspappret tittade hon på oss och sa: ”Är det sant? Är det sant?” och sen började hon gråta. Ena brorsan reste sig från soffan rätt snabbt och kom och kramades. Sen åt vi tacos och mös framför tv:n som bjöd på hockey bland annat.

Händer ju inte så mycket just nu så jag tror det är därför jag inte kommer ihåg att skriva. Men ska försöka bli bättre.
Nu har en liten kula börjat synas och jobbbyxorna har blivit för små runt midjan så ett par nya väntar på jobbet.
Börjar fatta mer och mer att det är på riktigt men svårt att in att jag ska få en större mage. Trodde jag skulle kunna fatta men det är rätt overkligt. Men härligt att få vara med om det :) Väntar med spänning på vad denna graviditet har att bjuda på.

Mår fortfarande lite illa emellanåt och måste äta mer än vanligt så det är väl det som stör lite. Annars mår jag bra. Äter fortfarande lite vad jag vill då jag inte är sugen på det vanliga. Igår mådde jag rätt illa och var nära att spy men det är bara för att jag är så känslig för saker som jag inte alls reagerade på förut.
Det var på kvällen när vi gick för att borsta tänderna och killen ställde sig för att kissa samtidigt som jag skulle skölja munnen. Det gick inte för sig och mina kräkreflexer tog nästan över. Var tvungen att springa ut från toan och andas lugnt för att det skulle gå över. Hmm note to myself: Undvik det i framtiden :)

Sen har nån ”läckt” att vi väntar barn till några som vi tänkte vänta lite med att berätta för. Kan ha varit på fyllan och lite besvikna är vi men det är ju ingen världslig sak. Man vill vara den som berättar för att få se deras reaktion :) Men vissa kommer ju få reda på det andra vägar så det är väl bara att acceptera.

Nej nu ska jag koncentrera mig på att må lite bättre och hålla ut en timme till innan jag får lunch i magen. Får se vad det blir idag.

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna