VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgen som varit.. del 2

Lite sent men skriver väl ner det sista från söndagen..

På söndagen då så skulle det vara kalas för killens bror och brorson och mycket släkt skulle komma. Vi tog en sväng förbi killen pappa och nya fru för att berätta innan för sen skulle vi inte hinna. De var nyvakna men blev glada över nyheten..

När vi kommer tillbaka till killens bror så har svärmor redan kommit så vi står ute på altanen och pratar. Hon nämner nåt om en ung tjeje som hade sagt lite hög i en klädaffär att finns det bara stora storlekar i dem här kläderna? Min svärmor hade då svara ”ja det är för riktiga kvinnor!!” Skönt svar måste jag säga.. Ja la då in lite snyggt att ja en annan kommer ju att behöva handla lite större storlekar snart.. Och hon fattade på en gång och slängde sig runt min hals… Åhh vad roligt fick hon fram mellan tårarna.. Det var ett roligt ögonblick :) Sen berättade vi även för killens syrra med familj innan alla högg i på korvarna.

Ett lyckat berättande måste jag säga och jag ser fram emot att berätta för min familj nu. Snart är vi alla samlade och då ska de få höra. Har köpt boken ”Till mitt barnbarn” och hämtade ut dem häromdagen. Vilken fin bok!! Helt underbar! Så ska ge en till svärmor, en till min mamma och en till farmor. Hade även beställt en bok om från graviditet till första åren för barnet så den har börjat fyllas i.

Hur mår kroppen då?

Ömma bröst och illamående light. I onsdags dock trodde jag att jag skulle spy.. Var upp flera gånger vid toaletten men det kom inget. Skönt för jag gillar inte att spy..

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna