VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgen som varit.. Del 1

Underbara vårväder!!!! Man kan ju inte annat än att bli fylld med vårpirr i hela kroppen!! Underbart!

Och hela helgen har vi njutat av denna sol och värme. I fredags tog vi en promenad hem till farmor och tvättade bilen och fikade. Första fikat ute för i år och det var perfekt. På kvällen kom min tjejkompis hem till oss och vi körde in lite pommes och ribs i ugnen och fyllde upp våra vinglas (jag hymlade med alkoholfritt). Premiärmiddag ute på balkongen till solnedgången och trevligt sällskap. Min vän märkte inget av att jag fyllde på när hon var borta och kvällen avslutades med lite soffhäng och popcorn.. Så himla skön fredag..

På lördagen skulle vi ut till killens bror så hunden lämnades till morfar då dem har kattungar i gästrummet och många skulle komma till kalaset på söndagen.. Efter lite lunch och grabbarna hade dragit iväg till krogen för att tippa på hästarna så bestämmer svägerskan och jag att vi ska dra iväg till Centrum och shoppa lite. Så brorsonen lämnas av hos grabbarna som skall vidare till svärfar och kolla travet och vi rullar till centrum. Väl där hittar jag ett linne som jag älskar formen på så det blev 4 st i olika färger :) och sen på hemtex hade det öppningserbjudande på satin påslakan!! Bästa och skönaste som finns!! Ord. pris var 499:- styck men nu fick man 2 för 500:-!!! Vilket kap!! Sen handlade vi till grillningen på kvällen och begav oss hemåt.

Köttet hamnade på grillen och tillbehöret började förberedas och killen och jag försökte komma på hur vi skulle berätta det för dem. Min svägerska säger ” nu kan du ju hälla upp ett glas vin till dig själv för nu ska vi inte ut och åka nåt mer”. Så jag tar mitt alkoholfria vin och häller upp ett glas. Ingen säger nåt. Killen frågar dem hur de berättade för oss att de väntade sitt första barn. Det andra kommer vi ihåg  för det var på hotellrummet på Gran Canaria. Men när berättade ni första? Kommer inte ihåg får vi till svar. ”Nej för vi vet inte hur vi ska berätta det” säger Killen. Det blir tyst en kort stund men sen tittar svägerskan på mig och ler och skrattar och frågar om vi är allvarliga! Japp säger vi.. Åhhhhhhh tjuter hon och kramas! Bra sätt att berätta på måste jag säga så här i efterhand. Nu var vi tvugna att bestämma oss för om vi skulle berätta för killens kusin med tjej och barn som skulle komma på middagen oxå. Svägerskan tror i att dem kommer att skvallra det vidare så vi bestämmer oss för att berätta. Nu var frågan bara hur vi skulle göra det.. hmmm..

Väl sittandes vid bordet hämtar jag vinflaskan för att fylla på glaset. Jag frågar kusinens tjej om hon vill smaka men hon tackar nej. Då räcker jag över glaset till min svägerska (som är höggravid och skall ha barn i juli) och frågar om hon vill smaka. Ja tack säger hon och tar en klunk. Ja men då kan jag väl oxå smaka säger kusinens tjej. Hon tar en klunk och tittar på mig. Vad konstigt det smakar säger hon. Är det saft? Jag ler och tar fram flaskan och säger att det är alkoholfritt.. Men varför?? säger hon.. Är ni..??  Japp jag är gravid.. Åhhhhh grattis och kramar och nästan några tårar.. Oxå ett roligt sätt att berätta på.. Kvällen fortlöpte med mycket skratt och skoj men min nygravida kropp var alldeles slut efter en dag med fart och fläng så jag började sakta göra mig iordning för sängen och tackade sen för mig..

Skriver om söndagen i ett nytt inlägg senare idag eller imorn.

Hur mår kroppen då?

Trött och ömma bröst med inslag av lite illamående. Igår, hela natten och imorse hade jag så ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Inget allvarligt bara gaser men det var så obehagliga så jag låg och vred på mig hela tiden. Idag känns det bättre men inte helt hundra..

Idag är det dax att beställa större byxor kan jag meddela. Lite tight i midjan och höfterna. Så får sitta med chefen och kolla in sortimentet. Nej sista på detta ställe sen vidare..

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna