VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ok nu är illamåendet igång HELA dagarna..

Skrev ju förut att jag bara kände av på kvällarna men nu har det ändrats och sträcker sig över hela dagen.. Igår låg jag i sängen hela förmiddagen innan jobbet och mådde illa från och till. Och sen pågick det hela dagen.. Åt lite onyttigt igår men det var mest för at jag inte var sugen på nån mat.. Skulle äta soppa till middag men när jag kom in i personalrummet så hade min kollega precis ätit och jag klarade inte av den matlukten som låg kvar.. Så satte mig i pentryt och åt istället..

Hur mår kroppen då?
Jo brösten har växt och ömmar fortfarande. Det jobbigaste nu (förutom illamåendet som verkligen tagit över min matlust) är att jag behöver plocka ut lite större jobbbyxor snart då det börjar bli tight i midjan..

Sen har vi ju bälte oxå men det kan jag bara göra större. Får se hur det blir sen när man får mage och så. Kommer ju kännas konstigt att gå på jobbet med mage och bältet med nycklar, radio och telefon dinglandes.. Spännande..

Berättade för en av tjejerna i repan igår (berättade för de flesta i fredags men hon jobbade inte då) och oturligt nog skulle hon precis hem och hade bråttom för att hämta ungarna på dagis.. Men hon är den som jag pratat mycket med om att bli gravid och allt runt det. Hon var den som berättade om ägglossningstestet, och hur det hjälpte dem att bli gravida nästan på en gång, till den grad att jag köpte det, gick all in med att testa och sedan blev gravid på första försöket :) Det ni!! Mysigare kvinna får man leta efter och vi klickar verkligen och ikväll stänger hon så vi kommer hinna prata massor!! Ser jag fram emot..

Sen är det helg!!! Så himla skönt.. Hoppas att vädret håller i sig och att vi får en solig ledighet.. Ut till killens bror och fira födelsedagar med grillning och övernattning!! Bästa med att åka ut är att det alltid står grillat på menyn!!!

Nej nu ska jag vänta ut denna lunchavlösning och sen få avnjuta en lunch själv.. Undra vad magen vill ha idag..?? Tog med mig fiskbullar som alltid funkar..

Fortsatt solig dag på er och njut av livet!!

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna