VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen morning-sickness men på kvällen slår det till…

Hela dagarna går och sen på kvällen kommer känslan.. Igår söndag var första gången och det var sista timmen på jobbet. Skulle äta men kunde inte öppna matlådan med korvstroganoff utan att det började molna i halsen.. Så det blev faktiskt en liten fryspizza och god som tusan var den.. hehe
Och nu ikväll började det igen när jag kom hem från fika med J. Hennes dotter kom och mötte mig i dörren och gav mig en stor kram. Och lillkillen går och går.. Två underbara ungar som hon uppfostrat bra på egen hand. Det sista dottern sa till mig innan jag skulle gå var:

”Visst kommer jag att få sova hos dig nån mer gång?”

”Ja det är klart. Så vi kan pyssla och titta på tv och äta godis”

”Godis hihi.. Men säg inget till mamma..”, viskade hon.. Söta lilla tjej..
Tvättar och försöker styra upp lite här hemma. Killen gick precis ut med hunden och sen drar han iväg på träning så har kvällen helt för mig själv.. Skönt ibland att bara vara själv och slappa.. Välja vad jag vill titta på, äta mm.

Hoppas att böckerna kommer imorn för jag är sååå nyfiken på hur dem ser ut. Pappa kommer hem redan den 27 april men då är mamma i norge så får vänta till den 3 maj med att berätta då båda är hemma.. Tror att vi berättar för killens familj i helgen som kommer iaf.. Iaf till hans bror och svägerskan.. För om vi ska sova där från lördag till söndag så kommer dem undra varför jag inte dricker.. Kanske ska köpa med mig en alkoholfri flaska och se hur länge det dröjer innan de märker nåt..? hmm har ju veckan ut att planera ut nåt..

Hur mår kroppen då?
Som sagt lite illamående på kvällarna och ömma bröst. Har lite känningar i ryggen men det behöver inte vara relaterat till graviditeten.. Sover lite bättre men fortfarande spring på nätterna för att kissa..

Imorn ska jag på hälsosamtal på MVC i en timme. Gruppmöte med information. Roligt att få veta lite saker som man förmodligen inte visste.. Synd bara att det är klockan 8 på morgonen.. Men men det blir nog fler tidiga mornar i mitt liv..

Nu soffläge..

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna