VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sitter på jobbet..

Som sagt jobbhelg men jag trodde det skulle vara soligt idag.. Vilken tur jag har då som inte missar så mycket.. hihi förra helgen var vi i västerås på söndagen och då regnade det på vägen hem och sen resten av dagen.. Så jäkla tråkigt.. Hund blir skitig och motivation för att ta en långpromenad är inte direkt på topp.
Jag börjar undra när man ska behöva beställa större byxor till jobbet.. ahahaha och bältet ska behöva göras lite större i omfång.. Kommer jag att kunna gå lika mycket? Kommer min kollega få ta lite mer rondering? Känns ju inte direkt schysst.. Tänk om det är tvillingar? ahhaha Ja ni förstår vad tankarna flyger iväg. Och på det hela har jag precis sett två avsnitt av ”En unge i minuten” och alla har verkligen haft olika förlossningar. En ung tjej som bara skrek ”Nej nu skiter jag i det här. Jag vill inte mer. Ta bort ungen!” hahaha tänk om man kunde göra så när det blir lite jobbigt i livet.. Blev lite inspirerad av en kvinna som födde utan smärtlindring och bara med andning.. Ascoolt.. Men undrar om jag själv skulle kunna vara så koncentrerad just då? Killen har redan förutsett att jag kommer skrika och gasta på honom. hmm vi får väl se..

Hur mår kroppen då?
Fortfarande kissnödig och spring på natten. Inatt sov jag dock bättre så känner mig lite mer utvilad. Hade en sväng med ”mensvärk” igår som störde lite men idag är allt bra..

Har ett sockersug som jag försöker dämpa med frukt och det funkar väl sådär.. Kaffe har jag dragit ner på till 1 eller ingen kopp alls om dagen. En kopp the kan slinka ner ibland istället för kaffe eller bara ett glas mjölk. Har ju gått upp några kilo och fortsätter jag blir det större byxor snart.. hahahah nejdå vill verkligen inte bli en +30 kg under graviditeten..

Har beställt böcker nu oxå som vi skall ge till min och killens mamma när vi berättar.. Hoppas att det blir bra.. Köpte ”Till mitt barnbarn” som de kan fylla i om sitt eget liv och sedan ge till sitt barnbarn. Har köpt en till min farmor oxå som jag tänkte att hon skulle få fylla i för jag är såå nyfiken på mina släkts historia.

Nej nu blir det till att ronda lite..

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna