VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fredag och jobbhelg väntar..

Vi jobbar inte måndag-fredag som det flesta andra utan har ett rullande 5-2 schema så vi jobbar nu fre-sön 12-timmarspass.. Egenvalt så inte ett dugg synd om oss : ) Vi gillar att vara lediga på vardagarna istället. Så igår lagades en massa mat men även en fika på kvällen hann vi med hos goda vänner som fick barn i början på dec. Dvs jag är där hon var för ett år sedan.. Ville såååå gärna berätta för dem igår för hon är den enda i det tjejgänget som har fått barn. Men killen tyckte vi skulle vänta.
Men så idag när jag pratade med honom så undrade han om vi inte kunde berätta för dem på jobbet iaf.. hahaha inte lika tålmodig som han utger sig för att vara.. Jag sa att det kan vi väl göra men inget på Face eller sprida vidare.. Vi vill ju berätta för våra familjer nästa helg och det ska bli såååå roligt!! Måste kolla när min far kommer hem bara.. hmm
Har hunnit med en massa sköna promenader med hunden dock höll vi på att blåsa bort igår!! Hans öron fladdrade rätt bra kan jag säga : )

Och hur mår kroppen då?
Inget illamående eller så men väldigt trött. Delvis för att jag knappt sover nåt på nätterna.. Måste springa upp och kissa konstant och svårt att somna om sen.. Ligger och tänker på bebis och allt runt det. Brösten ömmar så mage är ingen ide att försöka ligga på. Lite trög i magen men det känns som att det är det minsta problemet. Har gått upp några kilon oxå men det märks inte på byxorna än. Kanske bara var för att vi åt mycket mat igår? hmmm

Imorn ska jag på middag hos några vänner efter jobbet och det lutar nog åt att jag åker själv så jag kan ta bilen och skylla på det varför jag inte dricker.. Om killen ska med måste han ta en öl eller två annars kommer dem undra varför jag inte dricker.. Tar som sagt alltid ett glas vin eller två!! Hur ska jag klara våren och sommaren!!?? Jo tro mig det kommer att gå. Får ta till äppelmust som jag älskade när jag var liten..

Nej nu ska jag fortsätta jobba.
Önskar er alla en mysig helg!!

Puss & Kram


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna