VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ringt MVC

Idag var det dax att ringa till MVC och få ett inskrivningsdatum. En äldre barnmorska svarade och frågade hur jag mådde och hur allt kändes. Jättegullig.
Så nästa vecka ska vi på ett hälsomöte i grupp. Kan vara ganska intressant och det finns säkert saker man får reda på som man inte hade en aning om.
Sen har vi inskrivning den 4 maj. Då kommer jag att vara 10+4 räknade barnmorkan ut. Jag behövde bara säga när min sista mens började så sa hon: ja då hade ni sex runt den 5-6 mars där…? Stämmer alldeles utmärkt fick jag fram.. Och lite suddigt uträknat är det beräknat till runt den 26 nov :)
Just nu längtar jag till maj kan jag säga..

Hur mår kroppen då?
Jo idag har jag haft väldiga ”mensvärkar” och för första gången mått lite illa. Lagom roligt när man gick runt på jobbet och ingen som vet än. Trött imorse men en promenad med bästa prinsen gjorde susen.

Nej nu blir det sängen för lite zappning, Big Brother och sen sova. Hinner väl kissa en 3, 4 gånger innan jag stänger mina små vackra för natten : )

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna