VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hålla hemligt…

Jah då har man varit i farten hela helgen och tröttheten har gjort sig påmind..

Var ute hos killens bror under lördagen och fick håret slingat och klippt av svägerskan.. Är supernöjd!!!

Sen var det tjejkväll på krogen och svägerskan drog med mig dit. Hon är gravid och skall ha i juli så jag kunde inte ursäkta det uteblivna vinglaset med att jag kunde köra. Saken är den att jag alltid tar ett glas vin hos dem men oftast sover vi ju över där då. Vi visste att de skulle bli misstänksamma om jag inte hade en bra anledning att inte dricka så jag och killen kom på en lösning. Han skulle få dricka, då han är alltid den som offrar sig i vanliga fall, då han jobbat mycket senaste tiden och de skulle ner och tippa på travet. De köpte det : ) Var ju inte lika roligt att sitta nere på krogen med cola i glaset men hade trevliga bordsdamer som höll igång samtalen : )

Tror inte att nån fattade men det var nån som slängde ur sig en kommentar som jag lätt avfärdade med ett skratt och ”I wish, killens tur att dricka denna gång..”

Jobbigt att hålla det hemligt för hans bror och tjej då dem står os väldigt nära och deras son M är helt underbar!! Och nu ska han bli storebror i juli.. Och få en kusin i november.. Det ska bli jäkligt skoj att de föds samma år..

Hur mår kroppen då?

Jo brösten har växt.. Lite fylligare men ömmar oxå, kan inte sova på mage.. suck.. Haft lite ont i magen typ mensvärk.. (slipper mensen men inte värken..)

Och TRÖTT!!! Ska lägga mig i soffan nu och slappna av lite..

Har dammsugit och moppat golven då mannen spelar träningsmatch.. Brukar passa på när han är bort för då får man det gjort på sitt sätt. Ibland kan han få dammsuga eller moppa men han fuskar på vissa ställen så då gör jag det hellre själv..

Har gått in i vecka 7 nu förresten.. Spännande!!!

Puss & Kram på er!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna