VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tiden går såååå låååångsamt…

Åhh jag vill bara berätta för folk nu vad som kommer i november!! Speciellt för nära och kära..

Vi håller på och gör upp lite planer för hur vi ska berätta.. Killen röstar på t-shirts eller muggar. Jag fick ett tips av en tjej på jobbet om en bok som heter typ ”Mitt första år som mormor/farmor”.

Hur gulligt är inte det!!? Ja vi får se vad det blir.. Spännande och se reaktionerna iaf..

Och hur mår kroppen då?

Jo lite ömmare bröst och trög mage. Lite sura uppstötningar igår men inte så att jag stördes så mycket (min mamma hade tydligen det när hon väntade mig).

Annars har jag varit rätt trött men tror det beror på att jag jobbat rätt mycket. Dock har jag fått lite svar på varför jag varit så trött nån vecka innan vi gjorde testen. Jag kunde knappt hålla mig vaken och gäspade konstant.

Nej här hemma är det lite röjning och tvättning som sker så back to work..

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna