Kontakt: carolinesblogg@outlook.com

Annons

TÄVLING! Vinn en babysitter!

Tidigare hade jag turen att vinna en babysitter inne hos Beatrice från Ladida, en blå med musse pigg och efter att vi var på förlossningen och vände första gången plockade jag fram och monterade den och hittills har jag bara bra saker att säga om den. Kvalitén är bra och jag tycker inte den skiljer sig speciellt mycket åt från de dyrare märkena. Elias har provsuttit den flera gånger och älskar den minst lika mycket. Ladida har även jätte fina babygym till rimliga priser, jag har fastnat för detta och blir den en dotter som läkaren trodde så kommer vi med stor sannolikhet att beställa det.

Ladida.se säljer olika typer av babyartiklar och babytillbehör så som babysitters och babygym med pedagogiska funktioner och roliga tillbehör som stimulerar barnets alla sinnen. Ladida.se jobbar med egna designers och har inga mellanhänder vilket garanterar låga priser och hög kvalitet.

Namnlös

Nu har jag fått chansen att tävla ut babysittern på bilden ovan.

”Babysittern har avtagbar aktivitetsbåge med tillhörande leksaker som aktiverar och stimulerar barnets koordination och rörelseförmåga. Babysitterns ryggstöd är fällbart och kan justeras i flera lägen. Separata strömbrytare för melodier och vibrationer, vilket lugnar barnet lika bra som en åktur i bilen och kan minska känningar av kolik. Mjuk gungande rörelse som aktiveras av barnets egna rörelser. Avtagbar och tvättbar klädsel” Läs mer. 

För att vara med och tävla:

Tipsa gärna om tävlingen på din facebook/blogg/instagram, inget tvång men det gör mig lite extra glad! 

Tävlingen  är förlängd och avslutas den 19 Mars, vinnaren publiceras kort efter det samt kontaktas via mail.

 

34 reaktioner på ”TÄVLING! Vinn en babysitter!

 1. Klart att jag vill vara med! Det skulle ju vara helt perfekt till min lilla prinsessa! Jag studerar, och har 3 små barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra! Jag gillade detta inlägg somm nummer 10, har gillat begge sidor med namnet Jennie Louise och gillade inlägget på bloglovin som nummer 2 :-) Hoppas på tur 😉

 2. 1. Gillat på fb (camilla millah öman)
  2. Gillat på fb (camilla millah oman) & följer redan på bloglovin
  3. ojojoj vilken underbar tävling som jag absolut
  ska vara med och testa lyckan i.
  Som springvikarie och snart sätter studierna igång
  så vore det fantastisk att få vinna detta pris.
  Skulle hjälpa otroligt mkt och komma till stor anvädning.

  hoppas verkligen på tur.. massa kramar / Millah
  millahoman@hotmail.com

 3. gillar din sida och ladida på fb, nathalié teodorson.
  följer på bloglovin sen innan.

  hade velat vinna en babysitter till en fb-vän! vi har aldrig träffats, men hon är så himla snäll och omtänksam jämt. hon väntar sitt tredje barn, hon har två äldre barn och den lilla kommer få två beskyddande syskon. skulle vilja vinna denna till henne som ett grattis till nytillskottet =)

 4. <Gillar på Fb, Annica Nilsson.

  Jag vill vinna detta till min systerson som kommer till världen i Juni och min syster har det mesta men inte detta och då skulle hon nog blir superglad om hon fick detta som en present att han kom till världen än och få blommor och kort.

 5. Gillar på FB – johanna mårtensson

  Jag har en kompis vars barn har kolik och hade själv just en sådan här babysitter till min dotter som också hade kolik. Och den var helt underbar min dotter blev så lugn av det vibrerande och ljuden. Tyvärr kan hon inte själv köpa någon och jag har sålt vidare min. Så jag hoppas på att vinna så hon också kan bli lika nöjd som jag och dottern var.

 6. Hej!!
  Nummer två sparkar som bara den i magen, så denna babysitter är givetvis en stor önskan! :-)
  Jag är livrädd för att få en bebis med ont i magen som storebror hade, så med vibrationerna borde denna kunna vara till stor hjälp! Hoppas på tur så mina nerver lugnar ner sig innan April!!
  Gillar på fb Jenny Olsson

 7. Gillar Ladida på fb.
  Gillar din blogg och följer via bloglovin sen tidigare.
  Den här babysittern skulle komma till stor användning till den kommande bebisen. Sonen vi har kommer vilja att fortsätta att aktiveras och då kan bebisen sitta i sittern under tiden och sova eller håll koll. Den här babysittern ser så härligt färgglad ut och kan säkert komma att stimulera litens sinnen på flera positiva sätt. Och sen blir det ju skönt för min del att kunna få händerna fria ibland också. :)

 8. Gillar på FB (Sanna Kaakinen).
  Gillar även din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig även via Bloglovin.

  Skulle väldigt gärna vilja vinna en fin babysitter till min bästa vän. Hon väntar sitt andra barn nu och är beräknad till sommaren, men även om det är ett tag kvar så går tiden fort fram och en babysitter är något som verkligen är bra att ha till hands när man har en liten en så jag tror hon kommer bli glatt överraskad utav denna fina. Hon har dessutom nyligen blivit ensamstående och har det tufft med pengar, så jag tror detta skulle vara något som uppskattas stort.

  Kram Sanna

 9. Jag är med och gillar bägge på FB (Carola Lind)

  Jag skulle vilja vinna denna till mina kompisar som just ska få sitt första barn, de har det väldigt tight ekonomiskt och det vore så roligt att kunna överraska dem med denna!

 10. Jag är med och gillar bägge på fb (Marja-Liisa Kaihola). Jag skulle så gärna överraska min kära vän den här. Hon har just fått en vacker, liten dotter.

 11. Hej!

  Jag är gärna med!

  Gillar x 2 på Facebook. (Kristiina Söderström).

  En välkommen-till-världen present till en liten en,
  en trygg start i livet med bara det bästa!
  Något att växa i och växa med
  och den lillas glädje se!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 12. Så har gillar din sida samt ladida på facebook.

  Jag skulle vilja vinna för att jag ska snart bli förälder och detta hade varit en utmärkt grej till barnet samt en fin överraskning till min underbara sambo.

 13. jag är hemskt gärna med.

  jag har gillat på facebook (veronica hedlund)
  följer dig redan på bloglovin så gillade inlägget som nr 3

  jag skulle vilja vinna denna så jag kan ha min min systers bebis i när hon är hemma vid mig. bebisen är beräknad att komma i april/maj

  kram veronica

 14. hej! jag skulle jätte gärna vilja vinna denna fina babysitter! jag gillar ladida och dig på din facebook (tina klausen) väntar mitt första barn i juni är ett otroligt mirakel då jag pga ätstörningar ända bak i mellanstadiet har gjort att jag förmodligen aldrig skulle kunna få barn! hoppas jag kan vinna denna babysitter till min bebis i magen han/hon skulle nog uppskatta den jätte mycket:)

 15. Hej!

  Vilken superbra tävling!

  Jag gillar sidorna på FB alias Petra Christensen samt följer dig på bloglovin sedan länge på mejlen gnuttisen@hotmail.com.

  Den här skulle bli perfekt till vårt kommande troll,
  färgglad, läcker & låter barnet vara med och få koll,
  tänk vad härligt skönt han/hon skulle sitta,
  och på oss med stora ögon titta!

 16. Gillat på FB.

  Skulle va roligt att vinna denna för det skulle innebära ett beslut mindre att ta. 😉 som du vet så har jag svårt med alla dessa beslut och beslutsångest i massor! Och det sliter enormt på mig att behöva ta en massa beslut när jag inte får må bra. Så skulle bli jätteglad om jag vann! :) En sak till att kryssa från listan, ett beslut mindre att ta och ett steg närmare målet.

 17. 1. chanette andersson gillar på fb

  2. chanette andersson gillar dig på fb

  3. exakt en sån här babysitter letar min lillasyster efter. hon ska ha sitt första barn i maj.. jag har fått äran att bli gudmor till den lilla tösen hon har i magen.
  så jag vill så klart vinna denna till henne.. till mitt blivande lilla gudbarn

 18. Gillar alla facebook sidor och bloggar som krävs för att vara med i tävlingen.
  Jag skulle vilja vinna, dock åt en annan kvinna.
  En kära vän som vänta barn snart, för det hade varit rart.
  Hon sliter med att få ihop livet, hon har inget för givet.
  Mild, generös och snäll, aldrig något gnäll.

 19. Gillar båda sidor på facebook…

  Här kan guldklimpen i magen
  leka och ha kul en stund på dagen.
  eller varför inte vila sig en stund,
  vem vet kanske kommer John Blund.
  Om magen krånglar och är dum,
  kan babyn ”åka” bil en liten stund.
  Sinnena får också stimulans,
  kan du fånga Dinos svans.

  Denna babysitter hem till oss gärna skulle
  få flytta, här skulle den komma till stor nytta.

 20. Jag är med och tävlar!
  Jag gillar din sida och Ladida på facebook (Deborah Persson)
  Jag skulle vilja vinna då vi har vårt tredje (!!!) kolikbarn just nu. Båda de andra killarna hade också kolik och även nu lilla lillebror. DET tar både på krafterna och psyket. Denna babysittern ska ju vara bra mot kolik och ingen hade blivit gladare än jag om jag vunnit denna till vår lille kille som skriker dagarna igenom.

 21. Gillar både dig och ladida på Facebook. Blev glatt överraskad över att ladida kommer från Eksjö. Bor utanför Jönköping och har aldrig hört om dem. Vill vinna denna och sprida informationen om deras företag till mina mamma vänner. Håller tummarna.
  Med vänlig hälsning, Anna

 22. Gillar båda på Facebook. Vi har inte råd att köpa en ny babysitter själva. :( och vi väntar barn 27e april.

 23. Jag är supergärna med!
  Jag gillar båda era sidor på FB (Annika Nilsson)

  Babysittern skulle vara underbart att vinna. En kompis till mig väntar barn, har precis blivit lämnad av den blivande pappan, och dessutom har hon bara tim-jobb. Självklart oroar hon sig för framtiden, och vi vänner vill göra allt vi kan för att underlätta för henne. En rolig babysitter skulle hon inte kunna ha råd att unna sig, så det skulle vara så roligt att få ge henne!

 24. Gillar din facesida sen tidigare och läsa ibland din blogg. Jag skulle gärna vilja vinna denna sitter babysitter till en blivande mor. En fantastisk kvinna som kommer att bli en underbar mamma. Hennes ekonomi är lite tajt men barnet är efterlängtat och älskat redan nu. Så nu hoppas jag på att turen står på vår sida :)

 25. Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla till min lilla son! <3 :)
  Alla säger att det är så praktiskt med en babysitter, så nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 :)

  Heter Zandra Svantesson på facebook, och jag har:

  Gillat ladida på facebook.
  Gillat din blogg på facebook.
  Tipsat om tävlingen på min facebook.

 26. Hej,
  Gillar dig på face och läser din blogg ibland, men jag verkar inte fått in mitt bidrag från igår.

  Jag har en vän som ska ha barn och som verkligen har längtat.
  Min sambo ska bli gudmor och hon har verkligen gått in i rollen redan nu.
  Jag hoppas verkligen att vi kan vinna en babysitter till denna underbara blivande mamman, vår vän Therese.

  Tack för en bra blogg!
  Gillar dig på face under mitt riktiga namn: Hans Möller

 27. Hejsan, vill självklart vara med och tävla :-)

  Jag gillar på FB (båda två) under namnet Corina Måbring Cadbrand (https://www.facebook.com/corina.mabringcadbrand)

  Vilken underbar babysitter! Våra små snäckor är tyvärr alldeles för stora för en babysitter, men hade så gärna velat ge denna till våra barns allra första lilla kusin som är beräknad komma i juli. Att bli moster för allra första gången känns magiskt, och skulle gärna vilja glädja föräldrar och bebis med denna <3

  Trevlig dag!
  Corina
  Corinacadbrand@hotmail.com

 28. Jag vill vara med och tävla om en babysitter.
  Jag har gillat båda sidorna på Facebook.

  Min morbror och hans fru ska ha barn. Bebisen var oplanerad och de har hunnit sälja alla saker de hade till det första barnet.
  Dom är fantastiska människor som har hjälpt mig otroligt mycket i mina tonårsår när jag har haft det svårt. Det skulle vara så roligt att få ge dom en babysitter och jag tror dom skulle bli jätteglada.
  Jag håller tummarna för att jag får en fin present att ge dem som ett tack!

 29. Klart att jag är med och tävlar om denna fina babysitter.
  Med smått påväg så behöver man mycket saker och just denna babysitter är precis vad vi önska oss att ha till den lille/lilla. helt underbara funktioner och dessutom är den riktigt snygg också.
  så hoppas hoppas att jag och liten vinner.

  gillar såklart även på FB också under namnet Ola Mårtensson

  ha en toppen dag och håller tummarna för att ni blir friska snart .

 30. Gillat på FB. Delat på min blogg.
  Jag skulle gärna vilja vinna en ny babysitter då den hade varit perfekt att ge som present till min sambos bror som väntar in sin första bäbis inom ett par veckor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons