Kontakt: carolinesblogg@outlook.com

Det roligaste med december..

Något jag alltid brukat se fram emot i december är alla fina julkalendrar som anordnas överallt, tycker det är jätte kul att delta i flera av dom, men i år har jag inte riktigt hunnit med, jag antar att livet med tre små tar ut sin tid och numera är jag väldigt trött redan kl 21 om kvällarna så tiden vid datorn är minimal, jag vill ändå hinna med lite tid med min andra hälft.

 Emma har haft en jätte bra kalender i år, precis som tidigare år och än är det ju några dagar kvar! Idag kan man vinna en härlig filtbollsmatta!

Pasmallen blogg julkalender lucka 18

 

Billiga julklappar hos Campadre!

Är ni medlem hos Campadre? (värvningslänk) Dom har kampanjer med rabatterade priser på många kända varumärken, jag älskar att fynda där inne. Idag fyndade jag en bosch reseplattång för endast frakten 49kr med rabattkoden SRE12150 som ger 150kr rabatt, så massor av fynd finns att göra! För varje medlem du värvar får du även 100kr att handla för. Så är du inte medlem, så passa på att bli det! 😉

400_3_1372924686_1430147063

 

Nytt jobb!

Hur får man tiden att räcka till, jag har alldeles för få timmar på dygnet! Jag älskade att blogga, men nu finns inte tiden, eller den finns, men jag prioriterar den annorlunda nu, barnen går före datorn och det är såklart bra. Jag har även fått ett helgjobb, vilket gör att jag verkligen vill vara närvarande när jag är hemma.

Jobbet jag fått är på en camping, som numera även är ett asylboende. Jag jobbar främst som städpersonal men har även haft en del arbetsuppgifter inom servering. Jag trivs jätte bra och tack vare det kan jag spara lite föräldradagar och kanske vara hemma lite längre med Freke. Samtidigt som jag spar dagar, så är det faktiskt skönt att få komma ut och träffa mer människor och inte bara träffa mammor och barn, jag har ändå vart hemma en stor del av de senaste 4-5åren, men ändå finns det ingenting som jag älskar så mycket som att få mysa med mina älskade trollungar!

20151031_091712