Elina är mitt namn och jag är bosatt i Västerås tillsammans med min son Charlie (född 130815), och hans pappa M. I min blogg delar jag öppet och ärligt med mig av anekdoter ur min vardag kantad av bebisprat, min viktfight, events och ett & annat nervsammanbrott. Jag sysslar varsig med lantlig inredning eller syr mina egna bumperskydd, men ni må tro att jag är rättså rafflande ändå! Ärligt är härligt, och kärlek kan man aldrig överdosera. Varmt välkommen! KONTAKTA MIG PÅ: kontakt@bullermamman.se

Litenleker

Litenleker är en relativt ny barnbutik på nätet – skapad av två småbarnsföräldrar – som har inriktat sig på pedagogiskt designade leksaker av hög kvalité.

Jag fastnade framförallt för hur färgglatt och lekfullt sortimentet var, och väntar nu förväntansfullt på att leksakerna nedan ska komma hem. Återkommer med en recension!

IN

 

3 reaktioner på ”Litenleker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *