Elina är mitt namn och jag är bosatt i Västerås tillsammans med min son Charlie (född 130815), och hans pappa M. I min blogg delar jag öppet och ärligt med mig av anekdoter ur min vardag kantad av bebisprat, min viktfight, events och ett & annat nervsammanbrott. Jag sysslar varsig med lantlig inredning eller syr mina egna bumperskydd, men ni må tro att jag är rättså rafflande ändå! Ärligt är härligt, och kärlek kan man aldrig överdosera. Varmt välkommen! KONTAKTA MIG PÅ: kontakt@bullermamman.se

Jag lever!

Ännu en vända till akuten för lite dropp och en uppföljning av levervärdena. De såg bättre ut än vad de gjorde häromdagen, och jädrans vad det gör mig glad, för ska sanningen fram så var jag rejält orolig där en sväng. Har fortfarande ont och mår illa osv, men vetskapen om att värdena börjar räta upp sig gör mycket.

For hem lite lättare och firade hela leverkaoset med leverpastejsmackor!

20140804-162826-59306451.jpg

Slutartid & bländartal

Illamående från helvetet kombinerat med magont (vilket jag nu vet är levern, vilket gör mig livrädd & klarvaken) resulterade i att jag klev ur sängen runt kl 04.30.

Har suttit i soffan och studerat slutartid och bländartal – något som mina fotografiskt kunniga vänner berättat är grunden i bra bilder – för att komma ett steg närmre min (o)vän minimonstret.

Tala om exemplarisk elev!

20140804-064434-24274374.jpg