Det närmar sig

Oj va dålig jag vart med att blogga. Vill men det blir liksom inte av. Kanske blir bättre nu när vi flyttar och jag får lite ny energi och inspiration. Det känns som jag kommer smälla i bitar snart av all kreativitet jag har i kroppen. Tankar och ideer om allting och jag håller tummarna hårt så dom blir blå för att huset säljs fort nu när vi tagit in mäklare. Då ska jag kasta ut föräldrarna och deras prylar för nu vill jag in i nya huset!!!! haha :) dom är på god väg så dom hinner förmodligen flytta klart i lugn och ro.

Jag beställde lite nya krukor till matrummet igår, zinkkrukor. Såå fina. Älskar zink. Rea var det också :)

Dessa, både denna ovala och även runda! Så fina!

Bildresultat för zinkkrukor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *