Fullrulle

Idag har vi hunnit med sjukt mycket och än är vi inte klara. Jag ska bara Whoopies till Ws kalas på tisdag och även börja måla dörrfoder. Och måla väggarna en sista gång. Vi har även bakat bröd, gjort hemgjord köttsoppa, måla väggarna och alla förberedelser för det, hunnit skriva lite fakturor, handlat och gjort en till salu skylt. Såhär effektiva har vi nog aldrig varit. Och hallen blir så mycket finare, jag ber till gud att huset blir sålt.

Förresten har jag satt ut en av mina vagnar på blocket idag. Och jag tycker inte det är konstigt att man (jag) har fördomar mot ? vad får man säga nu förtiden ? ja jag vet inte, men för mig icke svensk kanske. Iafl, han var så sjukt otrevlig i telefon, när jag lugnt frågade vilken annons han menade (jag har fler ute) så skrek han ” sätt inte ut grejer på blocket om du inte kan ge mig grejerna”…. Eh.. behöver jag säga att jag la på? Fine, det finns otrevliga svenskar också, säger ingenting om det, MEN, jag har aldrig varit med om det just när det gäller blocket annonser, utan då har dom mindre trevliga spekulanterna alltid varit icke svensktalande och dom har alltid strulat som fan. Jävligt trist. Och jo, jag hade blivit lika arg om det var en svensktalande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *