Tagga ner

Har precis satt mig i soffan för kvällen efter allt fixande. D jobbar sent denna vecka och kom nyss hem. Blir lite jobbigare att få fixa allt själv, annars hjälps vi alltid åt, plus att det är två sjuka kottar runt en som är mer eller mindre missnöjda hela tiden och tycker det är jobbigt att vara sjuka, såklart.

Därav ingen träning ikväll. Jag hade fått barnvakt om jag ville men kände att jag orkade verkligen inte efter natten med krupp mm och jag måste lyssna på min kropp, inte på min hjärna för den snurrar alldeles för mycket! Det har jag fått bevis på förut. Så nu taggar vi ner lite i soffan med en kopp te till Bygglov och sen Biggest looser för lite ny motivation :) Försöker tänka att barnen är bara små en gång och jag ska ta vara på det, träna hinner jag göra ändå, och förhoppningsvis blir dom snart friska igen, mina små buskillar.

 

 

One thought on “Tagga ner

  1. åh hoppas du får bättre sömn snart, inte kul alls när man inte får sova bra och sen ska ha ork att träna. Det brukar inte vara lätt, kommer själv ihåg att jag knappt orkade träna med små barn, man är nästan svag i kroppen pga tröttheten.

    Men nu så, nu känner jag att jag har nya tag. Hoppas dom håller i sig och att även du får tillbaka lite krafter. 😀

    Ha en bra dag finaste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *