Träningsvärk

Hade förväntat mig en sjuk smärta i kroppen efter gårdagens träning, men det är inte så farligt som jag trodde, men benen är värst. Skön känsla med träningsvärk.

Idag kommer jag inte träna, kanske att jag cyklar lite ikväll. Får se hur det känns, måste lära mig att vilodag är viktigt.

Hade dessutom ingen frukost alls hemma till mig idag, jag gillar inte riktigt att äta kesella till frukost,  men nu fanns det bara det, så tog en kaffe innan jag skjutsade W till dagis och nu har E somnat igen och jag har satt mig i soffan med en kesella som jag hade i lite honung och vaniljpulver i, då blev den helt ok, lite mildare. Och såklart, en till kaffe, borde skärpa mig med kaffet… Men just nu finns det andra saker att ta tag i än just det.

 

One thought on “Träningsvärk

  1. Åh tack fina ! Jag springer på mitt motionsband. Det stod på annonsen/produktbeskrivningen att det var för att löpa och promenera. Så jag köpte den och tänkte att om den går sönder så får dom kompensera det för annars är det bristande och vilseledande marknadsföring. Så tänker jag. Kostade inte mycket för att vara löpband också, annars kostar dom över 10.000 kr typ.. :/`
    Men annars sägs det att crosstrainer eller vad dom heter är såå bra!! Billigare också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *