Paus tack!

Vissa stunder känner jag att jag vill kasta in handduken som småbarnsmamma. Slippa bo i en röra av leksaker och prylar som en viss 3 åring plockar fram HELA tiden, slippa tjata om både mat, tandborstning, blöjbyte, bad, påklädning ja typ allt som hör 3 års trots och en mammig 10 månaders till. Det skriks, puttas, tas saker, kastas saker osv osv och vissa stunder känner jag bara för att gå ut och stänga dörren. Kanske köpa en lght i stan helt själv och kunna göra vad jag vill när jag vill..

Ikväll är en sån stund. Jag hoppas (vet egentligen) att fler känner såhär. Ibland. Mammor. Helt normalt, man är ingen dålig mamma för det, finns inga superhjältemammor. Kanske man till och med skulle bli en bättre mamma om man fick en egen lght i stan då och då..

Nu ska jag ta hand om allt oglammigt och tjatigt här hemma. Och leta upp en rullstol till nedre halvan av min kropp som gör förbannat ont av träningsvärk. Toaletten är ju ingen höjdare just nu..

2 thoughts on “Paus tack!

  1. Grym du är, heja dig för att du har träningsvärk! Men ja, jag har också tänk på det där med att ha egen bostad för att vila upp sig på. Alla mammor borde få ha en sån, en natt gratis på valfritt hotell minst 1 ggr/ månaden. Skulle sitta fint. 😀 Men nu känns det lättare faktiskt, nu har dom blivit lite större tjejerna, dom är fortfarande busiga men känns bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *