Tabatapass

Idag har vi haft fullt upp med att knäppa lite bilder och fixa annons på huset. KOM O KÖÖÖP!

Men jodå jag hann med ett träningspass. 20 min. 8 övningar, 20 sek x 8 rep med 10 sek vila mellan varje rep. Jag valde övningar för hela kroppen idag. Elliot vaknade och var gnällig mitt i allt såklart och eftersom D lagade mat så fick ja helt enkelt 10 kg extra vikt på squatsen. Sen blev han nöjd och tittade nöjt på när mamma kämpade vidare.. Men jodå, det går utmärkt att träna med barn hemma. Man får anpassa träningen bara och kanske göra sånt som dom kan involveras lite i, beroende på barnets ålder. Är man stark kan dom vara extra tyngder när du gör armhävningar etc, superkul tycker W, jag är dock på tok för klen (klarar knappt själv på knä liksom) men ni fattar var jag vill komma. Annars som jag skrivit tidigare, när dom sover middag är ju ett kanonläge :)

Ha en fin söndagskväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *