En nystart!!

Oj herregud, jag har inte bloggat sen innan sommaren. Men jag har saknat att skriva och få sätta ord på känslor och framför allt skriva mer om min sida som inredningsnörd och förhoppningsvis blivande träningsnarkoman. Jag har sen barnen kom och min kropp blev en aning (mycket) större fått ett intresse för träning och kost. Än så länge handlar det om att hitta en balans med kosten som känns bra och att få in några träningspass i veckan. Hittills är det mest sjukdomar som förkylningar och annat som stoppat, men jag hoppas komma igång ordentligt nu under våren, men viljan finns och då går det. Har massor att skriva om nu känner jag. Ska bli kul att damma av den här bloggen igen!

 

 

One thought on “En nystart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *