Det närmar sig

Oj va dålig jag vart med att blogga. Vill men det blir liksom inte av. Kanske blir bättre nu när vi flyttar och jag får lite ny energi och inspiration. Det känns som jag kommer smälla i bitar snart av all kreativitet jag har i kroppen. Tankar och ideer om allting och jag håller tummarna hårt så dom blir blå för att huset säljs fort nu när vi tagit in mäklare. Då ska jag kasta ut föräldrarna och deras prylar för nu vill jag in i nya huset!!!! haha :) dom är på god väg så dom hinner förmodligen flytta klart i lugn och ro.

Jag beställde lite nya krukor till matrummet igår, zinkkrukor. Såå fina. Älskar zink. Rea var det också :)

Dessa, både denna ovala och även runda! Så fina!

Bildresultat för zinkkrukor

Måndag!

Ny vecka och nya tag! Ska försöka köra lite hemmaträning i veckan. Det har vart fullt upp med annat nu så träningen har helt enkelt inte kunna prioriterats även om jag skulle vilja, sen har barnen vart sjuka och vi försöker renovera lite inför husförsäljningen. Ska ta nya tag när vi flyttat och kommit i ordning! Det handlar ju bara om ett par månader.

 

 

Fullrulle

Idag har vi hunnit med sjukt mycket och än är vi inte klara. Jag ska bara Whoopies till Ws kalas på tisdag och även börja måla dörrfoder. Och måla väggarna en sista gång. Vi har även bakat bröd, gjort hemgjord köttsoppa, måla väggarna och alla förberedelser för det, hunnit skriva lite fakturor, handlat och gjort en till salu skylt. Såhär effektiva har vi nog aldrig varit. Och hallen blir så mycket finare, jag ber till gud att huset blir sålt.

Förresten har jag satt ut en av mina vagnar på blocket idag. Och jag tycker inte det är konstigt att man (jag) har fördomar mot ? vad får man säga nu förtiden ? ja jag vet inte, men för mig icke svensk kanske. Iafl, han var så sjukt otrevlig i telefon, när jag lugnt frågade vilken annons han menade (jag har fler ute) så skrek han ” sätt inte ut grejer på blocket om du inte kan ge mig grejerna”…. Eh.. behöver jag säga att jag la på? Fine, det finns otrevliga svenskar också, säger ingenting om det, MEN, jag har aldrig varit med om det just när det gäller blocket annonser, utan då har dom mindre trevliga spekulanterna alltid varit icke svensktalande och dom har alltid strulat som fan. Jävligt trist. Och jo, jag hade blivit lika arg om det var en svensktalande.

 

Söndag..nej lördag!

Jag är så vimsig på helgerna, det blir helfel i min hjärna när D är hemma även fredagar. Tror HELA TIDEN att det är söndag idag, inte lördag. För det är väl lördag? Eller?..

Grabbarna (två av dom iafl, den tredje sover) är iväg och eldar sopor, jag har skruvat ner allt på väggarna i hallen. Det ska spacklas och målas. Och nytt tak ska upp. Känns HUUUR tråkigt som hellst att göra det i ett hus vi snart ska flytta från, men det kommer bli en stor skillnad och förhoppningsvis ett bättre första intryck för köparen. Vi håller tummarna på det!

Jag ska även hinna baka, för på tisdag har vi en 3 åring i familjen <3