En blogg där man får följa mig i vardagen tillsammans med mina två knasiga söner och min snart-sambo. Jag är gravid och väntar tredje barnet under hösten 2015. Jag tipsar om produkter jag gillar och det kommer dyka upp en och annan tävling här i bloggen. Det kommer handla en hel del om graviditeten, mitt arbete för barnen i Ungern, fotograferingar, mina tankar och vardagen. Kommentera gärna så jag kan besöka dig och din blogg!

Annons

Alexander – 6 år

Alexander fyllde år igår, helt otroligt att lilla prinsen redan blivit 6 år, jag förstår inte hur tiden kan gå så fort. Känns som det inte alls var länge sedan min pappa fick skjutsa in mig och Alexanders pappa till Karlstad för det var dags, fort gick det också, hann bara att vara i Karlstad ungefär en timme innan han var kläckt. Jag är så stolt över min lilla star wars-nörd och jag älskar honom så otroligt mycket! Önskar att jag kunde bromsa tiden lite, känns som det går alldeles för fort.

Grattis ännu en gång min prins, mamma älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons