En blogg där man får följa mig i vardagen tillsammans med mina två knasiga söner och min snart-sambo. Jag är gravid och väntar tredje barnet under hösten 2015. Jag tipsar om produkter jag gillar och det kommer dyka upp en och annan tävling här i bloggen. Det kommer handla en hel del om graviditeten, mitt arbete för barnen i Ungern, fotograferingar, mina tankar och vardagen. Kommentera gärna så jag kan besöka dig och din blogg!

Annons

20% rabatt – Glammom.se

Ett fantastiskt erbjudande till alla mina goa läsare!

(GÄLLER TILLS 29/1 SÅ PASSA PÅ NU!)

Du som är nybliven mamma eller kanske väntar barn inom kort kan nu gå in och shoppa loss på glammom.se och dessutom få 20% rabatt på ditt köp!

Jag älskar deras kläder och tycker det är superbra att det finns kläder för ammande mammor som inte bara är i svart och grått. Jag vet själv hur svårt det var när man ammade att hitta vackra bhs och toppar, men på glammom.se så finns det supervackra underkläder i läckra färger och det var inte svårt för mig att hitta favoriter.

För att du ska få denna fantastiska rabatt så anger du bara rabattkoden hajnal i kassan.
Passa på nu!


Tre av mina favoriter hos glammom.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons