En blogg där man får följa mig i vardagen tillsammans med mina två knasiga söner och min snart-sambo. Jag är gravid och väntar tredje barnet under hösten 2015. Jag tipsar om produkter jag gillar och det kommer dyka upp en och annan tävling här i bloggen. Det kommer handla en hel del om graviditeten, mitt arbete för barnen i Ungern, fotograferingar, mina tankar och vardagen. Kommentera gärna så jag kan besöka dig och din blogg!

Annons

Nöjd kille

Jag vill aldrig att vintern ska ta slut, men jag längtar så efter att det ska bli sommar. Har så mycket som ska göras då och jag är supertaggad redan nu. Det roligaste är ju faktiskt att mina älskade (k)ungar ska få träffa släkten i Ungern, det tog mig femton år innan jag tog mig till Ungern igen men det kommer inte dröja alls lika länga tills nästa gång och att få visa barnen vart deras mormor kommer ifrån – Underbart!

Har varit en lugn dag idag, mamma och Anders var ju här på fika men annars har det inte hänt mycket. Jag har varit så otroligt trött så det har varit nära att jag slumrat till flera gånger under dagen.  Alexander har suttit senaste timmarna och lekt med sina nya leksaker, han är supernöjd och kommer antagligen sova med dem inatt också.

Nu ska jag fixa inför kvällen.
Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons