En blogg där man får följa mig i vardagen tillsammans med mina två knasiga söner och min snart-sambo. Jag är gravid och väntar tredje barnet under hösten 2015. Jag tipsar om produkter jag gillar och det kommer dyka upp en och annan tävling här i bloggen. Det kommer handla en hel del om graviditeten, mitt arbete för barnen i Ungern, fotograferingar, mina tankar och vardagen. Kommentera gärna så jag kan besöka dig och din blogg!

Annons

Kvällsmys

Barnen har lagt sig, dags för skola och dagis imorgon igen. Jag sitter här med min filt i soffan och gnager på annanas och dricker vaniljmjölk, det står lycka till med träningen – Det tackar jag för. Skönt avslut på den här kvällen, sitta i lugn och ro, koppla av och tänka lite på allt. Har kollat massa olika hus på olika hemsidor och det är många som är fina men ligger på fel ställen. Jag vill inte hamna för långt bort för jag vill att det fortfarande ska vara lätt för barnen att åka till sin pappa varannan helg, jag vill inte heller vara för långt från Kristinehamn eftersom jag tycker att Liam ska ha lätt att hälsa på sina kompisar och jag vill kunna fortsätta träffa folket här eftersom de är bland de finaste människorna jag någonsin mött.

Det hade ju varit perfekt om vi kunde varit kvar i Kristinehamn, men eftersom Andreas har sitt jobb i Örebro så funkar inte det riktigt. Det är så mycket som ska stämma, vi behöver ju ett ganska stort hus egentligen, det jag bor i nu är alldeles för litet. Vi kommer ju ändå vara en familj och barnen vill ju gärna ha olika rum. Det skulle hjälpa otroligt mycket om de hade varsitt rum, vissa kvällar är inte roliga alls.

Nu är det dags att slappna av en stund, stänga av datorn och komma till ro innan jag ska lägga mig.
Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons