En blogg där man får följa mig i vardagen tillsammans med mina två knasiga söner och min snart-sambo. Jag är gravid och väntar tredje barnet under hösten 2015. Jag tipsar om produkter jag gillar och det kommer dyka upp en och annan tävling här i bloggen. Det kommer handla en hel del om graviditeten, mitt arbete för barnen i Ungern, fotograferingar, mina tankar och vardagen. Kommentera gärna så jag kan besöka dig och din blogg!

20% rabatt – Glammom.se

Ett fantastiskt erbjudande till alla mina goa läsare!

(GÄLLER TILLS 29/1 SÅ PASSA PÅ NU!)

Du som är nybliven mamma eller kanske väntar barn inom kort kan nu gå in och shoppa loss på glammom.se och dessutom få 20% rabatt på ditt köp!

Jag älskar deras kläder och tycker det är superbra att det finns kläder för ammande mammor som inte bara är i svart och grått. Jag vet själv hur svårt det var när man ammade att hitta vackra bhs och toppar, men på glammom.se så finns det supervackra underkläder i läckra färger och det var inte svårt för mig att hitta favoriter.

För att du ska få denna fantastiska rabatt så anger du bara rabattkoden hajnal i kassan.
Passa på nu!


Tre av mina favoriter hos glammom.se

Alexander – 6 år

Alexander fyllde år igår, helt otroligt att lilla prinsen redan blivit 6 år, jag förstår inte hur tiden kan gå så fort. Känns som det inte alls var länge sedan min pappa fick skjutsa in mig och Alexanders pappa till Karlstad för det var dags, fort gick det också, hann bara att vara i Karlstad ungefär en timme innan han var kläckt. Jag är så stolt över min lilla star wars-nörd och jag älskar honom så otroligt mycket! Önskar att jag kunde bromsa tiden lite, känns som det går alldeles för fort.

Grattis ännu en gång min prins, mamma älskar dig!

Kvällsmys

Barnen har lagt sig, dags för skola och dagis imorgon igen. Jag sitter här med min filt i soffan och gnager på annanas och dricker vaniljmjölk, det står lycka till med träningen – Det tackar jag för. Skönt avslut på den här kvällen, sitta i lugn och ro, koppla av och tänka lite på allt. Har kollat massa olika hus på olika hemsidor och det är många som är fina men ligger på fel ställen. Jag vill inte hamna för långt bort för jag vill att det fortfarande ska vara lätt för barnen att åka till sin pappa varannan helg, jag vill inte heller vara för långt från Kristinehamn eftersom jag tycker att Liam ska ha lätt att hälsa på sina kompisar och jag vill kunna fortsätta träffa folket här eftersom de är bland de finaste människorna jag någonsin mött.

Det hade ju varit perfekt om vi kunde varit kvar i Kristinehamn, men eftersom Andreas har sitt jobb i Örebro så funkar inte det riktigt. Det är så mycket som ska stämma, vi behöver ju ett ganska stort hus egentligen, det jag bor i nu är alldeles för litet. Vi kommer ju ändå vara en familj och barnen vill ju gärna ha olika rum. Det skulle hjälpa otroligt mycket om de hade varsitt rum, vissa kvällar är inte roliga alls.

Nu är det dags att slappna av en stund, stänga av datorn och komma till ro innan jag ska lägga mig.
Ta hand om er!

Nöjd kille

Jag vill aldrig att vintern ska ta slut, men jag längtar så efter att det ska bli sommar. Har så mycket som ska göras då och jag är supertaggad redan nu. Det roligaste är ju faktiskt att mina älskade (k)ungar ska få träffa släkten i Ungern, det tog mig femton år innan jag tog mig till Ungern igen men det kommer inte dröja alls lika länga tills nästa gång och att få visa barnen vart deras mormor kommer ifrån – Underbart!

Har varit en lugn dag idag, mamma och Anders var ju här på fika men annars har det inte hänt mycket. Jag har varit så otroligt trött så det har varit nära att jag slumrat till flera gånger under dagen.  Alexander har suttit senaste timmarna och lekt med sina nya leksaker, han är supernöjd och kommer antagligen sova med dem inatt också.

Nu ska jag fixa inför kvällen.
Ta hand om er!