111111IMG_4183 1111IMG_4231 1111IMG_4279

111111IMG_4272   11111IMG_4284

Just nu så känner jag mig sjuk, ni vet feber sjuk… Jag har sedan jag var väldigt liten fått så kallade ”feber-atacker”. Det innebär på bara två timmar kan jag gå från frisk till 42 grader feber. Nu på senaste tid så brukar det inte gå så snabbt och brukar ligga runt 40 grader feber.
Iaf, nu känner jag i min kropp att febern är påväg. Jag känner det genom att min kropp gör ont i typ lederna, främst i fötter och händer. Öronen börjar verka lite lätt, jag börjar frysa och det största tecknet- jag börjar gråta. Av någon konstig anledning så gråter jag konstant när jag har feber, jag kan inte hindra det och jag vet inte varför jag gråter.  Jag själv märker direkt när det är feber gråt, haha. Något som är positivt är att jag brukar bara ha febern över en natt, så förhoppningsvis så är det bra till i morogn.

Nu ska jag ta hand om mig själv och ta ett kopp te och kolla på en film. Riktigt passande så regnar det ute, så jag kan hålla mig inne med gott samvete.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar