Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Milstolpar!

Fy fasiken vad tiden går! Ändå är det bara 1 månad sen sista inlägget, hehe… 😎
Man tycker ju att man hunnit med en del själv, man har avverkat diverse mässor som knalle, målat om affären som numera är pippigul, börjat olja altan, slutat och gett upp efter två meter för att det är så ökentrist… Jag har även hunnit 2 veckor in på dansterminen med mina pantertanter och i helgen tar vi första skoptaget på vårt nya husbygge.😃
Mycket kan detta tyckas men en fjutt i rymden mot vad Alfred har åstadkommit!
För i söndags så tyckte våran grabb att det var dax att sluta med blöja och så blev det! Och i måndags tågade han med friskt mod in på dagis med nya randiga kalsonger och idag har han genomfört 4 timmars stadsutflykt hur galant som helst med 4 toastopp längs vägen! 😍😍👏👏
Som om inte det räckte som eldprov så bestämde sig Alfred för att han nog kände sig tillräckligt modig att gå till frisören också när vi ändå var i stan. Så med allvarlig min och stor beslutsamhet kravlade han sig upp i stolen, fick en blå rock med motorcyklar på och den mest överpedagogiska frisör jag någonsin kunde drömma om! Och 10 minuter senare var han nyklippt, fick en hallonklubba och skuttade iväg stolt som en mycket liten tupp!😍
Och ikväll, sa en sömndrucken liten röst, nerbäddad under ett täcke med Skalman, att Jag älskar dig, mamma.
Och jag har sagt det förr och jag säger det igen;
Alfred, det är en ära att vara din mamma! ❤

Första frissabesöket!

Första frissabesöket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *