Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

På romantisk kryssning med 3-åring!

I våras när jag och Carina Tropp föreläste på Barnmässan i Karlstad så fick vi, tro det eller ej, varsin kryssning! 😀
Jag som älskar att resa blev eld och lågor och hoppade upp och ner av förtjusning, det stod dessutom DeLuxe-hytt, fri mini-bar och lyxfrulle med bubbel på presentkortet!
Även Klas blev eld och lågor och tyckte det lät finfint…ända tills han insåg att han skulle följa med! 😉 Klas anser nämligen att har man varit på ett ställe (i detta fallet Helsingfors) så behöver man inte åka tillbaka.
Jag hävdade bestämt att har man varit i Helsingfors utan Alfred så måste man åka en gång till med Alfred för att få se hans min när han upptäckte bollhaven och vattenrutschkanan och hoppade i sängen i hytten.
Klas som fortfarande grämer sig över att han missade att leka med Alfred i dom 7 lekparkerna på hotellet på Mallorca i maj (i ett svagt ögonblick valde att stanna hemma och mecka) var övertalad, jabbadabbadoo!

I söndags packade vi barnvagn, kläder och snart 3-åring och steg ombord på Silja Symphony, en skuta som jag erkänner mig rätt impad av. Jag har åkt både Oslo-båt och Tallinn-båt förr och de är kanoter jämfört med detta bygge! Det finns 7 affärer, flera restauranger och barer, casino, bad, 2 lekland och sist men absolut inte minst: Laktosfri mjukglass! 😀
Väl ombord så lekte Alfred som en tok i leklanden, dök som en delfin i bollhaven, åkte vattenrutschkana tills han fick skavsår i rumpan, sköt luftkanon med gummibollar och hoppade i sängen tills han stupade. Efter 6 timmars strosande i Helsingfors var det på´t igen!

48 timmar senare och avstigna tillbaka på svensk mark var Alfreds båda föräldrar troligen ännu tröttare än före den ”vilsamma” semestern och Alfred meddelade att han ville åka mer båt…

Och det blir det, nästa sommar ska vi först sova i 3 dagar och sen drar vi till Muminland i Åbo och rockar järnet med Lilla My! 😀

Jag och finaste Klas!

Jag och finaste Klas!

Årliga familjeporträttet 2017! Tyvärr hade ena familjemedlemmen redan hunnit somna!

Årliga familjeporträttet 2017! Tyvärr hade ena familjemedlemmen redan hunnit somna!

Undrar vem som är gladast över att träffa sälen Harry, Klas eller Alfred?

Undrar vem som är gladast över att träffa sälen Harry, Klas eller Alfred?

Room with a view.

Room with a view.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *