Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Mera sommar!

…och mera sommar betyder mera camping!
I helgen tog vi en snabbsväng igen. Första stoppet blev en repris på Vätterviksbadet i Vadstena. Och Vadstena levererade precis som sist…kuling. 😎
Fast detta år hade vi lämnat förtältet hemma, istället var det vår tur att skratta skadeglatt åt stackars grannen som kämpade sig blå med sitt förlupna tält…😎
Därefter styrdes kosan mot Motala där vi slog läger jämte goda vänner med i tält. Alfred hade sitt livs troligen bästa dygn med bad, lek och bus med sin lilla kompis fröken E och vuxenskaran intog misslyckat grillkött och fesljummen dryck i sann svensk campinganda!

En fråga som slagit mig ungefär 3000 ggr sen vi började med det här med camping är varför i helskotta ingen gjort en film om svenskt campingliv? Jag menar, tänk er bara; en Sällskapsresa med Ole och Stig-Helmer i husvagn! 🤣🤣 Ser framför mig hur Stig-Helmer trasslar in sina långa tentakler till ben i förtältspinnarna när han ska upp och kissa vid midnatt och hur Ole eldar upp halva campingen med sin nya hypermoderna monstergrill… Naturligtvis kommer dom också koppla på fel husvagn vid avfärd och upptäcka 10 mil senare att de samtidigt rövat bort en sovande äldre tant och 4 förnärmade pudlar… Ja, ni hör själva, viljen pang-succé,nån som kan forwarda till Åberg!? 😁

Men jag flyter iväg från ämnet! Vi klarade oss med förvånansvärt få katastrofer denna tripp och semestern avslutades i pittoreska Motala hamn med en glass innan vi styrde kosan hemåt med nästa tur inom räckhåll nämligen en kryssning till Helsingfors!
Om den får ni höra i nästa inlägg! ⛴⛴

Alfred är redo för avfärd på Flygvapenmuseum!

Alfred är redo för avfärd på Flygvapenmuseum!


Nejdå, inte blåser det här inte!

Nejdå, inte blåser det här inte!

3 reaktioner på ”Mera sommar!

 1. Du skriver väldigt roligt och jag tycker att det är synd att du inte skriver lite oftare. Jag är säker på att du skulle kunna utveckla din blogg så att du kan leva på den men det är kanske inte din grej!
  Tänkte på filmer om campingliv och kom då åtminstone två filmer. Vi hade i alla fall tur med vädret och Sunes sommar! Två klassiker som båda handlar om husvagnssemester!!

  1. Hej! Tack för dina ord, det var roligt att höra. :-) Tyvärr räcker inte tiden, och ibland inte heller orken. Vår grabb är pigg som en mört och ofta vaken vid 6-tiden, sen går hela dagen i full rulle med jobb, hus och gemensamma fritidsprojekt innan det är dax att trila ner på kudden!

 2. Alltså! Jag bara älskar hur du skriver!
  Det gör mig glad o läsa din blogg varje gång, o lika nyfiken är jag varje gång för o se om du skrivit något. 😀
  Ja så varför tar inte du tag i det där med svensk camping sommar?!?! Vore ju jätte kul!
  Vill ingen annan så skriv en egen bok! 👍🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *