Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

Vi har varit på Mallis! 10 blogginlägg i ett…

Vi har varit på vår första utlandssemester, jag och lillgrabben!
En helt fantastiskt vecka på Mallorca med nya intryck från morgon till kväll för Alfred och för mig den helt nya erfarenheten att resa som småbarnsmorsa istället för hott Salsaböna! 😉
Såg fram emot att blogga varje kväll på balkongen så gissa om jag blev lite småpurken när hotellets wifi visade sig fungera utmärkt på alla enheter utom den utomordentliga surfplatta som Klas tyckte var lagom ful och sliten att ta med på semester…
Det gick alltså käpprätt åt skogen med alla mina inlägg. Fast jag tänker ändå skriva lite i efterhand för så många grejer är för bra för att bara passera!
Till att börja med kommer lite bilder!

Tror fan att grabben hittade en traktor på Mallis!!

Tror fan att grabben hittade en traktor på Mallis!!

Semesterliraren!

Semesterliraren!

Redo för hemfärd!

Redo för hemfärd!

Jag fick också vara med på en bild!

Jag fick också vara med på en bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons