Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

Bonushusdjur!

Det snackas mycket om Bonusbarn och vilken dans på rosor det är att få nya familjemedlemmar. Om det stämmer eller inte vet jag faktiskt ingenting om, men att få Bonushusdjur, det har jag koll på, och det är snarare en promenad på en taggig kaktus!😜

När jag och Klas slog våra påsar ihop fick han en bonushäst och jag två bonuskatter.🐴🐱🐱 Min häst som till vardags är vit blev alldeles klargrön när han insåg att den där typen som matte släpade med sig i hagen tänkte stanna kvar!! Om blickar kunde döda skulle Klas ha satt sin sista potatis och tror ni jag skämdes så jag ville sjunka genom jorden för min ohyfsade häst, eller…😫

Men, det var ingenting mot vad Klas kissemissar tyckte om nya matte. Kattfröken Cola fann sig i sitt öde att inte längre vara First Lady men däremot Wisky, husets herre och husses gullgosse sen 6 år tillbaka förklarade öppet krig! Var dag kom han med fina gåvor till husse i form av delikata råttor, smaskiga möss och läckra loppdränkta sorkar. Alla godsakerna placerades utanför husses numera stängda sovrumsdörr. Haha! Den där dumma nya matten skrek så roligt när hon trampade i blodpölarna! Tyvärr så kom hon tillbaka helgen efter i alla fall.

Ny taktik. Om husse och den där skrik-fian satt och käkade och dumma tjejen reste sig för att hämta en ost blev platsen genast ockuperad av katten som vägrade flytta sig och klamrade sig fast med klorna i stolsdynan. Suck, bara att lämpa ut stol med katt och allt i tvättstugan. Vågade man sig på att pussas lite i soffan trängde sig kattan handgripligen emellan.

Genom åren har kattfan fått acceptera sin nya ställning och inse att husse hellre sover bredvid dumma tjejen. Men ändå har vi gått och bligat surt på varann, jag och lurvtussen.
Enda tills för nåt år sen. För när katten visade sig ha det finaste hjärta en katt kan ha och tålmodigt bet ihop varje gång Alfred full av upptäckariver och kattkärlek med knubbiga, tafatta småbarnshänder tog ett stadigt tag om svansen eller ryckte loss en näve päls för att bedyra sin omsorg, ja då smälte även mattes hjärta.❤️ Så numera händer det faktiskt att vårt snälla kattskrälle får sig en och annan god räka då och då av matte!🍗😄

Husses guldkisse!

Husses guldkisse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons