Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

Jag, en disktrasa.

Jajjamen, jag har en ”bucket list”!
Det finns massor med grejer som jag vill göra men ännu inte har gjort och för att inte glömma och typ som 90-åring komma på att jag missat att bestiga Mount Everest har jag kluddrat en lista som startade lång som ett ösregn men som stadigt blivit kortare med åren. :-)

På listan har bl.a stått saker som ta körkort. Enligt mig, det stora steget in i vuxenvärlden och efter 5 uppskrivningar, 5 uppkörningar och 2 halkor kunde jag äntligen anse mig blöjfri! 😉 Annat som stått är t.ex ”Slå dig ihop med den bästa man som går i ett par skor, dansa internationellt, starta eget företag, döm ett nationellt mästerskap”. Det har även stått en hel del halvt livsfarliga grejer som jag ansett var viktiga att göra för att ta ihjäl eventuella hjärnspöken och aldrig mer behöva fundera på hur det skulle vara.
På en av raderna stod ”Ordna ett stoooort event som blir en succé”…
Och anledningen till att jag hela veckan mest känt mig som en urvriden disktrasa är just att jag förra helgen, drog ett fett streck över den raden!:-D

I lördags gick nämligen startskottet för Dam-Mingel kl 11.30 prickelick!
I nästan ett halvår har jag roddat inför detta. Vareviga kväll efter Alfreds läggdax har jag pratat med sponsorer, utställare, kockar till sena kvällen; kändes snudd på overkligt att det äntligen var dax! Och dax var det, så in i! Glada damer vällde in i vår Sandviksgård, roade sig kungligt, shoppade loss hos dom 16 anlända utställarna, fikade, mumsade glass och intog en delikat middag lagad av inhyrda kocken Herbert. Dom grät och klappade händerna om vartannat när våra föreläsare avlöste varandra och kilade så småningom hemåt i natten med famnarna fulla av vinster från lotteriet.
..Och jag vågar mig på att försiktigt säga att det var en succé…Det flöt, alla var glada, maten var fantastiskt. :-)
Själv stupade jag till kojs med världens tröttaste fötter men med världens gladaste känsla.

Och idag en vecka senare har jag precis stängt butiken och kommit hem till mina grabbar efter en jättekul arbetsdag! Flera nya kunder, ett helt gäng som skulle på Rockabillyfest och skulle stylas från topp till tå samt kramar från ett par glada stammisar. I fiket hade morsan gjort så fint med nya rosaprickiga dukar och det doftade himmelskt hembakat i hela kåken.

Nu känns det att våren äntligen är här! :-)

Lite av den fantastiska middagen på Dam-Mingel, lagad av inhyrda kocken Herbert Forster!

Lite av den fantastiska middagen på Dam-Mingel, lagad av inhyrda kocken Herbert Forster!

Mysiga Mormors Fik i Sandviksgården! Sa jag att morsan gillar Shabby Chic?

Mysiga Mormors Fik i Sandviksgården! Sa jag att morsan gillar Shabby Chic?

Nu är det våååååår!

Nu är det våååååår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons