Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

När livets ljus släcks.

Jag blev alldeles bestört. Kall. Rädd. Chockad. Så chockad att jag en timme senare hoppade i bilen och gav mig iväg på konferens utan kläder och utan betalkort. Tur min man kom med prylarna via en genväg och räddade mig. Men idag hade 4 andra människor inte samma tur, hade ingen som kom från sidan, hade ingen som slet tag i dom, drog dom därifrån, räddade dom. För dessa människor kommer ingen morgondag. För deras familjer är morgondagen aldrig mer lika vacker.

Det fanns i vårt land, i allas Sverige, inte en utan flera personer som ansåg sig ha rätt att bestämma över liv. För detta hade inte kunnat utföras av en ensam. Som ansåg att deras syften var mer värda än andras liv. Nu säger reportern på TV att även den nu gripne kan behöva läkarvård. Ödets ironi om de avlidnas skattepengar skulle komma att bekosta sin banemans plåster och förband.

Jag hoppas att han inte får massiv medial uppmärksamhet så att han kan hyllas som hjälte av sina samvetsbröder. Jag hoppas att inte Thomas Bodström och Leif Silbersky kommer slåss om att få vara hans försvarare. Det skulle vara mer rättvist om han långt från rampljus och uppmärksamhet fick tillbringa resten av sitt liv i mörker. Precis som de människor han idag släckt livets ovärderliga ljus för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons