Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

Nyinvigning!

För ganska exakt 4 år sen slog jag upp portarna till Gårdsbutiken Boogie Nights, min alldeles egen karamellrosa modebutik med allt man kan önska i 50-tals och Rockabillymode. :-)

För 2 veckor sen lastade Klas hela affären på en balvagn och ner rullade alltihop till Sandviksgården, vår fina ”projektkåk”!

Hela veckan har jag pyntat och fejat, hängt upp nytt, fint vår och sommarmode och fixat nya tavlor och annat kul till väggarna och i lördags hade vi nyinvigning!
Man kunde verkligen inte önskat en bättre dag. Från att ha varit en grådaskig och regnmulen dag sprack himlen upp bara ett par minuter innan dörrarna öppning och sen bjöd solen på underbar värme och vårstämning hela dagen! Massor med folk besökte butiken, både för att handla, prata om ditt och datt och bara kika in och säga hej och lycka till. I festsalen hade morsan dukat i påsktema och bakat bullar hela förmiddagen. Det doftade himmelskt av kanel och annat gott i hela huset! 😀

Nu kommer vi fortsätta ha lördagsöppet i butiken hela säsongen och även fiket kommer att vara öppet de flesta lördagar. I april kommer vi även att ha kvällsöppet 1 kväll i veckan och självklart går det precis som vanligt att komma även alla andra dagar efter tidsbokning!
Det som är lite tråkigt är att vi inte kommer att kunna erbjuda vårt prisvärda och mysiga Bed & Breakfast denna sommaren. Anledningen till det är iofs positiv; vi har fått bygglov och kommer att bygga ut! Förhoppningsvis är bygget klart innan jul så att vi kan välkomna gäster igen.
Festsalen kommer man i alla fall kunna boka precis som vanligt hela sommaren och det är redan ett par stora kalas, bröllop och en hel del danstillfällen inbokade!
Är man nyfiken på vad som händer i huset ska man kika in på www.sandviksgarden.com. :-)

Och just det ja, måste passa på att nämna att vi försöker ALLTID göra vad vi kan för kunden, t.ex öppnade vi en sommarnatt kl 01.00 för en herre som var tvungen att ha en vacker klänning med sig hem för att blidka frugan sin för den sena timmen… 😉

Ingen match för Klas att flytta  4 ton affär!

Ingen match för Klas att flytta 4 ton affär!

Bullarna i Mormors Fik är värda att köra en bit för!

Bullarna i Mormors Fik är värda att köra en bit för!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons