Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Tävla & vinn med Familjen Stenålder!

Är du en av dom som följt oss och alla andra snart över 50 st varmhjärtade bönder som letat efter den äkta, varaktiga kärleken i TV?
…Och som kollar på Sveriges Mästerkock på samma tid på våren? Och som bänkar dig när det är konståkning och som svor långa ramsor över Sebastians val i Bachelor (för Annica är verkligen ruskigt trevlig!)?
…Och som tycker att antikkunniga damen Lazerow på torsdagarna är galet underhållande och att Frank Wagner och Seth Rydell är så in i vassen manliga att man bara Måste stanna uppe hela söndagskvällen och spana på rutan trots att det är arbetsdag på måndagen och man absolut borde sova…

I så fall ska du putsa brillorna och fortsätta läsa för nu erbjuder C More 2 veckor GRATIS på sitt Standardpaket där man kan se TV4-programmen utan reklam och även massa bra film och serier. Som om det inte vore nog har jag också fått möjligheten att ordna en tävling och lotta ut ett GRATIS 6 månaders abonnemang av C More!

Att tävla är faktiskt så lätt som en plätt att t.o.m Vi, Familjen Stenålder (Japp, tjock-TV:n hängde i tills i juni 2016) skulle klara´t! Allt du behöver göra är att registrera dig för en 2 veckors prova på period här! Motivera också i kommentar nedan varför just du ska vinna! Vinnare meddelas personligen av mig efter 3 veckor. Glöm inte att även ange din mailadress som du registrerat!

Som bondefamilj och mångsysslare finns det inte mycket tid över att kolla TV men har vi lite tid över så uppskattar vi båda att kunna se en bra film, precis när vi vill…och slippa den förbannade reklamen som gör filmen 45 minuter längre… 😉
Abonnemanget kostar 99kr/mån och erbjuder massor av filmer, serier samt rykande färska TV4 program helt reklamfritt!
C More har även ett sport-paket som erbjuder bland annat Allsvenskan och SHL (men då får man betala lite mer..).
Så var nu med och tävla! OBS! Vi vill ha roliga motiveringar, så vi får många glada skratt när vi väljer vinnaren, jag och Klas! 😀

När det regnar är det trevligt att kolla på film ihop! :-)

När det regnar är det trevligare att kolla på film ihop! :-)

En reaktion på ”Tävla & vinn med Familjen Stenålder!

  1. Nu ligger jag efter med dagens tech. VHS och Tjock-TV, rockade ju fett.
    Men nu när 1900-talet är över, är nog C Mores streamingtjänst jag behöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *