Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Mot Barnmässan, YYeeeeeyyyy!

Fler än jag som älskar att bara strosa runt, kolla på allt möjligt roligt, träffa likasinnade och få massa nya kreativa idéer? 😀
Just därför blev jag verkligen glad när jag i höstas blev tillfrågad att komma som föreläsare på den superstora Barnmässan i Karlstad! Och tänka behövde jag inte göra en minut, klart som fan att jag ville det! 😀
På fredag packar jag väskan och hoppar på morrontåget. Nu tänker ni att men kära hjärtanes, borde hon inte packa kvällen innan och visst fan borde jag det men med man, barn, 2 hästar och 2 katter och dessutom mitt i årstiden för dom nationella proven i skolan med timmavis av rättning och förarbete så är det där med att hinna packa i förväg en avlägsen dröm… Fact is att jag är nöjd om bara hälften av prylarna som jag kommer trycka ner i kofferten har gröt och Klämmis på synliga ställen. 😉

Kanske har ni redan hört min & Carinas gemensamma föreläsning ”Från Cappucchino till koskit på stövlarna”, vi gav ju ett smakprov på den i Blekinge i höstas.
Nu kommer vi att finnas på plats på scenen i 3 dagar och berätta om allt det där ni undrat över från programmet men inte vågat fråga men också om våra respektive livsresor från stan till bonnlandet (från grannar till granar milt uttryckt!).
Och kanske, mest av allt denna gång, om att vara kvinna, utböling och ha massor med konstiga idéer och drömmar man brinner för att förverkliga.
Det är också en föreläsning om att försöka passa in så till den milda grad att man glömmer bort sig själv och om att till slut inse att man alltid i alla fall kommer skilja sig från mängden och istället för att försöka vara något annat, vara stolt över just den man är.
Självklart är det också en föreläsning om ägg, Rockabillyklänningar, glass och att förtjäna sitt levebröd på nåt som alla säger inte går.
Och kanske lika viktigt är det en föreläsning om männen vi lever med och som har valt att älska oss just för att vi är som vi är…
Hoppas ni kommer och lyssnar och frågar! Vi ses i Karlstad till helgen! 😀

Missa inte Barnmässan!!

Missa inte Barnmässan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *