Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Bönder bland Idoler!

Ungefär 362 dagar om året lullar Karlssons runt i lagårn, sitt hus eller stallet klädda i myskläder med hål, arbetsbyxor som ryker värre än asbest eller stallkläder fulla med päls. Återstående dagar är dom tillfällen då TV4 bestämmer sig för att damma av några antika, gamla TV-kändisar och stoltsera med i direktsändning! Och även om vi starkt diggar våra vardagskostymer är det faktiskt riktigt kalastrevligt att sätta på sig fina dojjorna, stryka och hjälpa Klas med hårvaxet. 😀
i fredags var det alltså kärlekstema i Idol och vi kallades in som lysande exempel på framgångarna med Bonde söker Fru. 😉
2 intervjuer, upp på scen i direktsändning, käk i VIP- lounchen och en och annan kindpuss och selfie hann vi med innan det var dax att sätta sig i bilen tillbaka mot Kolmården.

I bilen kom vi på att vi glömt ta in hästarna innan vi åkte.
Och fylla på vattnet.
Och mocka.

Men har man djur så har man, bara att greppa grepen kl 1 på nattkröken och köra.
– Och va fan, man mockar väl lika bra i högklackat som i gummistövlar, HÄPP!😀

Två lantisar har gnuggat leran av stövlarna och gästar Idol-studion!

Två lantisar har gnuggat leran av stövlarna och gästar Idol-studion!

4 reaktioner på ”Bönder bland Idoler!

  1. Det måste vara så spännande med de två helt skilda världarna. För trots allt var det ju framför kamerorna ni hittade varandra! Kul att se er i direktsändning i TV en fredag kväll på bästa sändningsstid. Ni var jättefina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *