Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Gummistövlar & galaklänning

Eftersom jag har jobbat som dansinstruktör ungefär sen Dacke-upproret brukar jag pallra mig iväg till en hygglig fotograf vartannat år och ta ett gäng bilder på mig själv att använda i verksamheten, när jag gör reklam, dansevents och lite sånt. Och med lite chysst studioljus och en kalas sminkning ser även jag ut som Grace Kelly! 😉
Men sen flyttade jag till landet, fick en stor och en liten grabb att pyssla om och tusen andra sysslor och låt oss säga att jag kanske inte riktigt har kört 5 pass i veckan på gymmet eller gått till frissan varje månad på sista tiden… 😉
Men imorgon är det dax för en tripp till Karlstad där jag och Carina (Tropp, gift med Nisse!) ska plåtas inför Barnmässan 2017 då vi ska föreläsa! 06.30 går tåget lastat med 1 styck bondfru samt 1 styck jättelik resväska som lätt skulle rymma en veckas packning för Kanarieholmarna.
Fotograferingen ska bli jättekul och att få filosofera över livet en stund med en god vän över en kopp te ännu roligare men lite skakis är jag allt, jag har ju blivit grym på att elda i spisen, sköta grisar och lura i 2-åring havregrynsgröt men det var länge sen jag kände mig som Grace…och en och annan kråkspark har säkert hunnits slå sig till ro i nyllet sen sist.
– Men vem bryr sig, här kommer jag i gummistövlar och galaklänning, tjoho! 😀

09 jobbade undertecknad på Nordic Wellness och körde Zumba titt som tätt!

09 jobbade undertecknad på Nordic Wellness och körde Zumba titt som tätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *