Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Kristjan Lootus, praliner & grisjakt

Idag känner jag mig som drottningen av Saba! 😀 Eller Drottning Silvia på julafton. Eller Elizabeth Taylor för den delen. Minst.
Först och främst har jag ju nått otroliga nummer 1 av Allt för Föräldrars mest lästa bloggar, sen sitter jag här på kvällskvisten och småchattar lite bara sådär med Kristjan Lootus (ni vet han som ser ut som en grekisk gud och dansade med Linda Lindorff i Let´s Dance) samtidigt som jag käkar chokladpraliner och inte nog med det står Klas, min kära bonde, och HÄNGER TVÄTT!

Övrigt på Plus-listan idag är att vi i morse lyckades fånga in den förbannade grisen (tillika vår blivande julskinka) Elisabeth efter ännu en natt i skogen! Nu har hon förvisso rymt igen och är i skogsdungen och käkar plommon men säg den lycka som varar för evigt. Dessutom är det förbaskat dåligt väder på gång vilket betyder att vår hantverkare hinner måla i vår festlokal istället för på grannens husfasad, HA!

Och vänta vad hör jag!?? En borrmaskin! Klas står faktiskt i köket och lagar en pall som jag har hållit på att slå mig gul och blå på de senaste veckorna när jag envisats med att klättra upp på vraket för att nå kakorna på hyllan i skåpet! 😀

Han är fin min man. Och faktiskt måste jag erkänna att anledningen till chatteriet med Kristjan Dansgud inte beror på att han tycker att jag är århundradets pudding utan på att min underbare, omtänksamme man faktiskt förstått att hans fru trots att hon så gärna bytt ut sidenskorna mot trätofflor ändå saknar sina klackar ibland…och i hemlighet grejat ett par danslektioner till mig i födelsedagspresent…
Min fina, fina Klas.

Bonde med fru tar en svängom i studion!

Bonde med fru tar en svängom i studion!

2 reaktioner på ”Kristjan Lootus, praliner & grisjakt

  1. Hej vackra bondefru.

    Hur har jag kunnat missa din härliga blogg. Blir glad och varm om hjärtat när jag läser dina inlägg. Att titta in här kommer bli en daglig rutin. Grattis till din första plats. Den är du helt klart värd.
    Lycka till.
    Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *