Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

Karlssons campar vidare.

Synkroniserat plask I vattnet!

Synkroniserat plask I vattnet!

Nu är vi igång och campar igen!

Den här gången gick det bättre att sätta upp förtältet. Faktum är att det tog noll minuter. Vi hade nämligen glömt halva tältet hemma. Förutom det så har vi endast glömt en svart skjorta och kött till grillen. Detta betyder att jag kommer se ut som en slashas på onsdag kväll när vi ska på lite galej samt att vi kommer att få ge 200 riksdaler för en seg bit kreatur på Ica när vi har hela frysen full med svärfar Åkes ekologiska premiumklass-biff!

I övrigt har Trosa Havsbad so far levererat! Sol, vind och vatten för att vara lite klyschig samt en minigolfbana, lekplats med chyssta gungor och 2 laktosfria glassar i tjorren. ☺ Nu sover Alfred så sött efter en dag full av för en liten knatte stora äventyr och mamma och pappa har laddat med Clint Eastwood på dvdn och Marabou i skafferiet. Nu ska vi bara hålla oss vakna tills filmen slutar också…. 😉

Grabbarna Karlsson delar en Sandwich i solskenet!

Grabbarna Karlsson delar en Sandwich i solskenet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons