Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Karlssons campingpremiär

Man ska ha huusvagn, da-da-da-da-da-da-da-daa!

Jajjamensan, i maj köpte vi en gammal skorv och körde till Skåne och hämtade hela schabraket en solig söndag. Lyxåket ifråga är en beige koloss från 1982 med oförskämt välbevarad originalinredning med käckt ärtgröna plyschgardiner, läckra soffor i brun och gulblommigt och luckor i östtysk murrig fanér. Men oj vad vi älskar honom redan! Och som sig bör ska en älskad familjemedlem ha ett namn så nu har vi döpt plåthögen till Sievert.

Nedan följer för dom intresserade en rapport över vår premärtur:

I det stora hela så var det kalasfina grejer, att precis som Skalman ta sitt lilla hus på ryggen och dra! 😀
Käk i skafferiet och sängen under bordet; rena Mat & Sovklockedrömmen! Regnet öste ner och vi satt och kurade i värmen och spelade Fia, lekte med Alfred som hänfört tittade ut genom fönstret, provade allt spännande på lekplatsen när Sankte Pär och änglarna för en stund blev trötta i armen och gjorde ett litet uppehåll i att ösa vatten på oss! En stilla kvällspromenad på området blev det också då vi konstaterade att vi kunde skryta med att ha den äldsta husvagnen på hela stället. På vägen hem stannade vi till på en marknad och Alfred fick sin första ballong! :-)

Alfreds första gasballong!

Alfreds första gasballong!

Vi hade även varit smarta nog att ta med papper och penna och göra en lista över allt viktigt vi glömt för att åtgärda till nästa tur och denna lista tänkte vi nu dela med oss av för alla andra noviscampares skull:

1. Lämna inte strömkabeln hemma. Då får man koppla loss och köra till närmaste Biltema.

2. Ett dåligt tillfälle att glömma rumpservetter är när man befinner sig på Burger King med en extremt nödig bebis.

3. Underskatta aldrig din osthyvel.

4. Lämna husvagnen på campingen när ni kör in och fikar i stan.

5. En campingplats är ett ställe där man verkligen får använda sin one piece utan att byfåneförklaras så go for it.

6. Om du tar med din splitter nya handduk till toa så ta med den tillbaka.

Kundvagnar är utmärkt bebisförvaring!

Kundvagnar är utmärkt bebisförvaring!

Inte en enda gång bråkade vi eller slogs eller ens kastade koppar på varann! Så nu ska vi snart iväg igen, får vi bara fason på förtältet så utan skilsmässa  så! 😉

MYCKET prestige på spel!

MYCKET prestige på spel!

 

2 reaktioner på ”Karlssons campingpremiär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *