Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Annons

Bygglov på besök

HERREGUD!

Vårt hus har sen i måndags varit invaderat av 25 st Byggare Bob: Snickare, golvläggare, elektriker, inredare, gips-nissar och alla sorters händiga män. På morron kl 7 har dom travat in i prydliga rader och gått direkt till sin station och hamrat och slamrat till långt in på småtimmarna. Jag lovar, det har varit värsta myrstacksdisciplinen, inga fikaraster här inte! Helt otroligt har det varit att se vårt hus växa fram bit för bit för att igår stå så färdigt och fint  att det riktigt glänste! :-)

Underbar utsikt från vår camping...

Underbar utsikt från vår camping…

En liten, liten, mikroliten hake finns dock när man drar igång ett sånt här jätteprojekt; Var ska man bo?? I tre dagar har följaktligen familjen Karlsson bott i husvagn på grannens gårdsplan! Det är sånt som kallas budget-camping. Gratis vatten i kranen i stallet och gratis el från garaget! Sann lycka för Klas. 😀
Och tro det eller ej, riktigt mysigt har vi haft det. Så mysigt att vi nu äntligen bestämt oss för att inviga husvagnen ”på riktigt” och fara iväg i slutet på juli med väskorna packade med matchande träningsoveraller, förtält som vi aldrig i livet kommer klara att sätta upp, portabel grill som definitivt kommer förvandla den läckra korven till kolbitar, en dunk myggmedel och lite gott och blandat. :-) Tills dess tänker vi stanna hemma och njuta av vårt nya hus! Har ni tur får också ni se det i rutan nästa år. 😉

Vem kan gömma sig i bilen, tro??

Vem kan gömma sig i bilen, tro??

2 st husvagnsfrälsta!

2 st husvagnsfrälsta!

6 reaktioner på ”Bygglov på besök

  1. Oj så kul det ska bli att se vad bygglov fått till denna gång!
    Husvagnsliv är härligt, ser jag er på nån camping i sommar så lovar jag att vi hjälper er med tältet och även bjuder på ”stödbensöl”.
    Kram o Glad sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons