Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

En spis till Lill-kocken!

Igår var man mör som en plätt!

I lördags var det nämligen Mammamingel i Norrköping, årets galnaste vinstregns-jippo för Ladies!
Jag skippar lull-lullet och går på det viktigaste direkt:
1. Käket.
2. Vinsterna.

Så här fina var vi! Klänningar, skärp och hårblommor från Boogie Nights!

Så här fina var vi! Klänningar, skärp och hårblommor från Boogie Nights!

First things first, käket.
Välkomstdrinken god och alkoholfritt fanns för oss chaffisar. Lunchen väldigt bra med fräsch sallad, varm mat och ordning och reda på alternativen för vegetarian (morsan) och laktoskänsliga (jag). Fikat lite trist med köpta torra kakor, ville ju haft en riktigt kletig kärleksmums! 😀 Middagen…. Ajajaj, snudd på katastrof. Vi väntade nästan 1 timme på potatisen och därefter ytterligare en kvart på köttet. Låt mig säga att det var ingen som  brände sig på maten i alla fall… Vegetarianerna var helt plötsligt bortglömda och servisen hävdade styvnackat att de inte fått info om  veg. kost (arrangörsmiss eller köksmiss?). 30 minuter senare kom så en vegetarisk rätt, ungefär samtidigt som  vi andra tog sista slicken på desserten. Därefter kom ytterligare en veg. varmrätt…som ingen skulle ha. Gör om gör rätt  säger jag!

2. Vinsterna så.
Outstanding! Helt ärligt är detta anledningen till att man går på Mammamingel. Mitt lag vann musikquizen och fick en fullmatad påses med bubbel, ljus, handväska och diverse mojänger. Därefter utlottning av flera hundra fina priser. Här är den underbara spisen jag vann! Riktigt längtar efter att få se Alfred röra runt i grytorna och baka bullar när han blir lite större! 🙂 En Cinderella-kryssning, biobiljetter och lite leksaker blev det också till Karlsson i lotteriet. Dessutom 3 st smockfulla goodiebags som delades ut till samtliga deltagare med prylar för långt över 1000-lappen, skönhetsprodukter, bebissaker, flera böcker, massor med matvaror, köksprylar och bra rabattkuponger. Jag kom hem som en fullastad åsna på kvällen och idag har jag beundrat prylberget på golvet hela dagen medan Alfred har försökt köra runt i sin nya gåstol utan att krocka med allt!

Kan knappt fatta att jag vann det finaste priset av alla!

Kan knappt fatta att jag vann det finaste priset av alla!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *