Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

I gråzonen.

Igår var man i gråzonen. Närmare bestämt på bio i Norrköping och spanade på Mr Grey. 😛
50 shades of Grey, en film som sågats längs med fotknölarna av alla korrekta tyckare och som kallats för sexistisk, mansgrisig, klichéernas kliché, förutsägbar, ett slag i arslet på hela samlade feministkåren och lite sånt.
Och inte fan var filmen nåt bidrag till HBTQ-debatten och inte en enda kommunist flashade förbi i rutan i knälång, urtvättad bomullskjol och fotriktiga skor. Men vem bryr sig egentligen, Zlatan är inte heller nåt ovärderligt bidrag i just den debatten (”Riktiga män får bara pojkar” samt ”Fotbollstjejerna borde få cyklar istället för bilar, damfotboll kan inte mäta sig med herrfotboll” är bara några av de bevingade ord som denne skarping myntat) och han hyllas som nationalhjälte i alla fall. Utan att skämmas ett dugg mer än Zlatan lutade vi oss alltså tillbaka  vi 5 medelålders fruntimmer, putsade glasögonen omsorgsfullt och mumsade popcorn till synen av Mr Greys välsvarvade rumpa & prydligt upphängda pisksamling.

Och även om det inte var en film jag skulle ta med svärmor på så var den nog ganska söt mer än snuskig. Inte i närheten av porrfilmerna på luckan på Wendes Artilleriregemente 1996 och inte ens hälften så osmaklig som Paradise Hotel och övriga dokusåpor som visas för barn på bästa sändningstid i svensk TV!

Alla har vi en liten Grey inom oss... Jag & kollega Dennis showdansar i Lund 2012!

Alla har vi en liten Grey inom oss… Jag & kollega Dennis showdansar i Lund 2012!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *